Lokasuojat maantie-, maasto- ja kaupunkipyöriin sekä gravel-pyöriin

Polkupyörän lokasuojat ovat lähes välttämättömät pyörässäsi, jotta sade, lika ja muta eivät roisku päällesi pyöräilyn aikana. Täältä löydät laajan valikoimamme lokasuojia. Meiltä löydät lokasuojat useisiin eri pyörätyyppeihin, sillä meillä on lokasuojia maantiepyöriin, maastopyöriin, kaupunkipyöriin ja gravel-pyöriin.

Aikuisille tarkoitettujen lokasuojien lisäksi meillä on lokasuojia myös hyvin pieniin pyöriin, 12", 16", 18" ja 20", sekä junioreille, 24" ja 26". Meillä on sekä lokasuojasarjoja että yksittäisiä lokasuojia, erikokoisia lokasuojia sekä pituudeltaan että leveydeltään. Jotkin lokasuojat voi jopa napsauttaa kiinni ja pois, jolloin ne on helppo irrottaa päivinä, jolloin tiet ovat kuivia.

Valikoimassamme on lokasuojia vahvoilta tuotemerkeiltä, kuten SKS, Ass Savers ja Topeak. Lokasuojia on kaikentyyppisiin pyöriin ja pyöräkokoihin. Selaa laajaa valikoimaamme ja löydä pyörällesi sopivat lokasuojat - tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Lue lisää

FAQ

1
Miksi lokasuojat ovat tärkeät ja mitä hyötyä niistä on?
Lokasuojat ovat välttämättömät, jotta sade, lika ja muta eivät roisku päällesi pyöräillessäsi. Ne pitävät sinut puhtaana ja suojaavat vaatteitasi. Lisäksi lokasuojat suojaavat myös itse pyörää lialta ja vedeltä. Tämä pidentää pyöräsi käyttöikää vähentämällä kulumista ja helpottamalla pyöräsi huoltoa.
2
Mitkä lokasuojat sopivat maastopyöriin?
3
Mitkä etu- ja takalokasuojat sopivat maantiepyörään?

Polkupyörän lokasuojien hyödyt

Tässä on lueteltu joitakin etuja, joita polkupyörän lokasuojat tuovat mukanaan:

 

 • sks raceblade lokasuoja mustat pro pyöräilyynVältät sateen, lian ja mudan roiskumisen päällesi ajon aikana.
   

 • Takalokasuojat estävät lian lentämisen vaatteisiisi - erityisesti selkääsi.
   

 • Etupyörän lokasuojat suojaavat sinua lian lentämiseltä etupuolellesi ja päähäsi.
   

 • Jotkin pyörän lokasuojat voi napsauttaa helposti kiinni ja pois - joten voit ajaa ilman lokasuojia päivinä, jolloin tiet ovat kuivia.
   

 • Pyörän lokasuojia on monen kokoisia, joten sinun ei tarvitse ostaa suuria lokasuojia, jos et pidä niiden ulkonäöstä. Voit myös ostaa pienemmät lokasuojat, jotka ottavat vastaan vain pahimman mudan. Tämä on erityisen hyödyllistä maastopyörissä, joilla voi metsässä kohdata mutaisia olosuhteita.
   

 • Näyt paremmin tiellä, sillä joissakin lokasuojissa on myös heijastimet.
   

 • Vältät lian joutumisen ketjuihin ja muihin pyörän mekaanisiin osiin. Lokasuoja myös suojaa pyörää lialta, jolloin se on helpompi puhdistaa ja huoltaa. Lisäksi lokasuoja vähentää pyörän kulumista - ja pidentää sen käyttöikää.

   

Lokasuojien kiinnitys

musta sks lokasuoja pyöräilyKiinnitysvaihtoehdot vaihtelevat pyöräkohtaisesti. Monissa pyörissä on reiät etuhaarukassa ja takahaarukassa, joten voit asentaa lokasuojat niihin. Toisissa pyörissä on käytännöllisempää kiinnittää takalokasuoja satulatolppaan ja etulokasuoja etuhaarukan alle, jos kyseessä on jousitettu haarukka. Lisäksi lokasuojat voi kiinnittää lähes kaikkiin satuloihin tai rungon alaputkiin

 

Lokasuojat eri pyörille

Erityyppisille pyörille on olemassa erilaisia lokasuojia. Riippuu pyörän tyypistä minkälainen lokasuoja siihen sopii parhaiten, sillä vaatimukset maantie-, maasto-, kaupunki- ja gravel-pyörissä ovat erilaiset. Sekä etu- että takalokasuojat voivat näyttää eri pyörissä erilaisilta, sillä renkaat ovat erilaiset. Siksi meillä on laaja valikoima lokasuojia kaikille näille pyörätyypeille, joten voit helposti löytää pyörääsi ja tarpeisiisi sopivat lokasuojat.

Yleisesti ottaen sinun kannattaa ostaa lokasuojat, jotka sopivat pyörääsi - sekä pyörän tyypin suhteen että maaston, jossa ajat. Jos ajat pääasiassa teillä, joilla on sileä asfaltti, ohuet lokasuojat saattavat olla sopivammat, sillä niissä on pienempi ilmanvastus samalla kun ne pitävät pyörän puhtaampana. Toisaalta, jos liikut usein epätasaisilla poluilla tai märissä olosuhteissa, leveämmät lokasuojat voivat suojata paremmin likaa ja vettä vastaan.

 

Lokasuojat, jotka voidaan napsauttaa kiinni ja irti

Polkupyörän lokasuojat, jotka voidaan napsauttaa kiinni ja pois, voi löytää nimellä pikakiinnitteiset lokasuojat. Nämä lokasuojat on suunniteltu niin, että ne on helppo asentaa ja irrottaa ilman työkaluja. Tämäntyyppisten lokasuojien etuja on:

 

Nopea asennus ja irrotus

Pikakiinnitteisten lokasuojien ansiosta lokasuojien asentaminen tai poistaminen tarpeen mukaan on nopeaa ja helppoa - ilman työkaluja. Tämä on kätevää, jos pyöräilet erilaisissa sääolosuhteissa tai haluat vaihdella lokasuojien käytön välillä. Käytännöllisten lokasuojien nopea ja helppo asentaminen on varmasti etu.

 

Helppo kuljettaa ja säilyttää

Koska nämä lokasuojat voidaan helposti irrottaa, on pyörää helpompi kuljettaa tai säilyttää. Jos pyörää on esimerkiksi kuljetettava auton pyörätelineessä tai sitä on säilytettävä pienessä tilassa, on se usein helpompaa ilman lokasuojia.

 

Joustavuus

Kun lokasuojat voidaan napsauttaa kiinni ja irti tarpeen mukaan, voit mukauttaa pyöräsi erilaisiin maasto- ja sääolosuhteisiin. Jos pyöräilet kuivina päivinä, voit poistaa lokasuojat ja jättää ne kotiin. Sitten voit kiinnittää ne takaisin, kun sää on märkä.

 

Helppo ylläpitää

Koska lokasuojat on helppo irrottaa, helpottaa se myös pyörän puhdistamista ja tarvittaessa renkaiden tai muiden osien huoltoa.

 

Ulkonäkö

Jotkut kuljettajat pitävät yksinkertaisemman näköisestä pyörästä, johon ei ole asennettu pysyviä lokasuojia. Pikakiinnitteiset lokasuojat mahdollistavat tämän ulkonäön, kun niitä ei tarvita.

 

Apua lokasuojien valintaan

Lokasuojia valitessa voi olla haastavaa navigoida keskellä markkinoiden laajaa valikoimaa. Onneksi meillä on Bikablen asiantuntijatiimi valmiina auttamaan sinua, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä neuvoa.