Polkupyörän Kiekot

Bikable tarjoaa laajan valikoiman polkupyörän kiekkoja useilta tunnetuilta merkeiltä. Meillä on suosituimmat merkit kuten Fulcrum, Vision, Mavic, Shimano, Vittoria, Zipp, Token, DT Swiss ja Campagnolo. Kiekot ovat saatavilla sekä BMX-, kaupunkipyöriin, Fixie-pyöriin, maantiepyöriin, maastopyöriin, lasten- ja junioripyöriin.

Olitpa sitten etsimässä edullisia tai korkealaatuisia kiekkoja , joissa on älykkäitä ominaisuuksia, löydät meiltä oikeat kierroja sinulle ja pyörällesi laajasta valikoimastamme. Hintaluokasta riippumatta kaikki polkupyörän kiekot ovat korkealaatuisia.

Lue lisää

FAQ

1
Kuinka valitset oikeat pyörän kiekot?
Oikean kiekkokokonaisuuden valitsemiseksi sinun tulee ensin ottaa huomioon pyörien koko. Sen jälkeen sinun tulee tarkistaa, millainen jarrujärjestelmä, kasetti ja vaihteet sinulla on.
2
Mikä on ero pyörän vanteiden ja kiekkojen välillä?
3
Miksi valita kevyet pyörän kiekot?

Osta uudet polkupyörän kiekot

Ehkä olet joskus kokenut, että olet ajanut pyörän alkuperäisellä kiekoilla liian kovaa reunakiveystä vasten tai kaatumisen seurauksena vääntänyt kiekot vinoon. Jos vaurio ei ole liian paha, voit ehkä itse yrittää suoristaa renkaan.

Jos vaurio on liian vakava tai olet jo pitkään haaveillut kevyemmistä, vahvemmista tai värikkäämmistä uusista kiekoista, voit tietysti ostaa täysin uudet kiekot, jotka sopivat täydellisesti pyörääsi. Käytä suodattimia jokaisessa kategoriassa, jotta löydät kiekot, joka sopii sekä pyörääsi että tarpeisiisi.

 

Mitkä kiekot minun pitäisi hankkia?

Suuri valikoima pyörän kiekkoja voi tehdä oikean kiekon löytämisestä haastavaa. Jotkut pyörän kiekot sopivat erinomaisesti maastopyöriin, toiset kaupunkipyöriin, toiset taas ovat hyviä vuoristoajoon maantiepyörällä - ja jotkut kiekot ovat aerodynaamisempia kuin toiset.

Tärkein asia muistaa oikean kiekkosetin valitsemiseksi on kiekkojenkoko. Sen jälkeen sinun tulee tarkistaa, mikä jarrujärjestelmä sinulla on, sekä kasetti ja vaihteet.

 

Ero vanteiden ja kiekkojen välillä

Vanne on pyörän ulkokehä, joka pitää renkaan ja sisäkumin paikoillaan. Venttiili kulkee vanteessa olevan reiän läpi, ja vanne pysyy koossa kaikkien pinnojen avulla. Pinnat ovat pieniä metallisia tikkuja, jotka yhdessä pitävät vanteen vakaana ja pyöreänä. Pinnat kiinnittyvät napaan, joka toimii yhdistävänä osana kaikille pinnoille. Navan sisällä voi olla vaihteita, jos kyseessä on sisävaihteinen pyörä. Muuten navassa on yleensä kuularuuvit ja pultit tai pikalukitus, joilla napa kiinnitetään pyörään. Kaikkia näitä osia kutsutaan yhdessä pyörän kiekoksi.

 

Kevyet polkupyörän kiekot

Jotkut haluavat päivittää pyöränsä kevyemmillä kiekoilla, jotta he voivat parantaa suoritustaan, ja siihen on hyvät syyt. Koko pyörän paino on niin sanottua pyörivää massaa, joka kasvaa sitä enemmän mitä nopeammin pyörä pyörii. Jos renkaat, sisäkumit tai kiekot ovat hyvin raskaita, pyörivä massa on korkea. Tämä on myös se osa, jossa voit vähentää pyörän painoa kustannustehokkaasti. Siksi valikoimassamme on paljon hiilikuitukiekkoja ja kevyitä alumiinikiekkoja.

Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä kiekkojen valinnasta, olet erittäin tervetullut ottamaan meihin yhteyttä puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse. Olemme valmiina auttamaan sinua.