Palautus

365 päivän palautusoikeus 

 

Kun teet ostoksia Bikable.fi:stä, sinulla on 365 päivän palautusoikeus. Luo palautus ja osta palautusetiketti täältä vain hintaan 6,99€. 

 

Jotta saisit täyden ostosumman takaisin, tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin vastaanottaessasi sen ja alkuperäisessä pakkauksessa. Sen on oltava käyttämätön, ja kaikki osat on oltava sisällä. Tuote on pakattava turvallisesti, jotta se ei vahingoitu kuljetuksen aikana. Voit yhdistää tuotteita useammasta tilauksesta samaan palautuslähetyspakettiin. 

Sinä kannat paketista vastuun ja riskin siihen asti, kunnes vastaanotamme sen. Pidä siis tallessa lähetyksen kuitti ja mahdollinen seurantanumero. 

Käsittelemme kaikki palautukset muutaman päivän kuluessa niiden saapumisesta. Ostosumma palautetaan kortille, jota käytettiin tilauksen tekemiseen. Jos haluat rahan palautuvan toiselle tilille, anna yksinkertaisesti tilin tiedot - joko paperilla palautuspakkauksessa tai sähköpostitse. 

 

Kuinka palauttaa tilaus  

Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on käytävä läpi palauttaaksesi tilauksen tai tuotteen:

 1. Siirry "Luo palautus" -sivullemme.
 2. Noudata pop-up-ikkunan ohjeita koko palautusprosessin läpi.
 3. Maksa ja tulosta palautustarra suoraan pop-up-ikkunassa.
 4. Pakkaa tavarasi huolellisesti ja varmista, että paketissa on tilausnumerosi. Voit liittää kopion laskusta tai lapun, johon tilausnumero on kirjoitettu.
 5. Kiinnitä palautustarra pakettiin.
 6. Luovuta paketti kuljettajalle ja varmista, että saat vahvistuksen.

  

Huomaa: Tiettyjä tavaroita ei voi palauttaa tavallisen postin kautta niiden luonteen vuoksi. Tämä koskee polkupyöriä, työpöytiä, pyörätelineitä, perävaunuja ja vastaavia suurempia esineitä. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua saamaan palautuskustannukset edulliseen hintaan. 

 

Tuotteen vaihto 

Jos haluat vaihtaa tuotteen, voit yksinkertaisesti tehdä uuden tilauksen ja lähettää toisen tuotteen takaisin (katso kohta 'Kuinka palauttaa tilaus'). Tämä tarkoittaa, ettet joudu odottamaan, kunnes olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen, ennen kuin voit saada tuotteen, jonka haluat vaihtaa sen tilalle. Saat rahat takaisin tuotteista, kun ne on palautettu. 

  

Lahjan vaihto 

Jos olet saanut lahjan, joka on ostettu Bikable.fistä, ja haluat vaihtaa sen, sinun on noudatettava normaalia palautusmenettelyä. Ainoa ero on, että sinun on muistettava antaa tilisi tiedot, jos rahat on siirrettävä tilille, joka ei ole yhdistettynä luottokorttiin, jolla tilaus on maksettu. 

  

Peruutusoikeus 

Kun ostat Bikable.fi:stä, sinulla on 14 päivän peruutusoikeus. Peruutusaika päättyy 14 päivää sen jälkeen, kun: 

 • olet vastaanottanut tai noutanut pakettisi 
 • saat fyysisen hallinnan viimeisestä tuotteesta yhdistetyssä tilauksessa, jossa tuotteet eivät saavu samaan aikaan 
 • saat viimeisen varaosan tai osan tilauksestasi, jonka osat eivät saavu samaan aikaan 

Jotta voisit käyttää peruutusoikeuttasi, sinun on otettava yhteyttä Bikableen 14 päivän kuluessa ja ilmoitettava, että peruutat ostoksesi. Huomioithan, että et voi peruuttaa ostoa kieltäytymällä vastaanottamasta tilaustasi. 

  

Peruutusoikeudesta poissuljetut tavarat ja esineet 

Seuraavat tavarat tai esineet on poissuljettu peruutusoikeudesta: 

 • Tavarat, jotka ovat valmistettu asiakkaan määritysten mukaisesti tai saaneet selkeän henkilökohtaisen leiman, esimerkiksi renkaiden ja sisäkumien kiinnittäminen pyöriin. 

Menetät peruutusoikeutesi, jos: 

 • rikot sinetin tuotteista, jotka ovat terveys- tai hygieniasyistä palautuksen kannalta sopimattomia.

 • sinetöityjen tavaroiden toimitus, jotka terveydensuojasta tai hygieniasyistä eivät sovellu palautukseen ja joiden sinetti on rikottu toimituksen jälkeen 

  

Tuotteen kunto palauttaessasi sen 

Olet vastuussa vain sellaisesta tavaran arvon alenemisesta, joka johtuu muusta kuin tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toimintatavan määrittämiseksi tarpeellisesta käsittelystä. Toisin sanoen - voit kokeilla tuotetta samalla tavalla kuin jos kokeilisit sitä fyysisessä myymälässä. Jos tuotetta on käytetty enemmän kuin edellä on kuvattu, pidämme sitä käytettynä, mikä tarkoittaa, että jos peruutat ostoksen, saat vain osan tai et lainkaan ostosummastasi takaisin riippuen tuotteen kaupallisesta arvosta. 

Jotta saisit koko ostosumman takaisin, voit siis tehdä vain saman kuin fyysisessä kaupassa. Voit kokeilla tuotetta, mutta et voi käyttää sitä. 

  

Ostosumman palautus 

Jos kadut ostosta, palautamme summan niistä tuotteista, jotka palautat. Jos palautat kaikki samassa tilauksessa tilatut tuotteet, palautamme myös summan, jonka olet maksanut tilauksen toimituksesta. Jos olet valinnut toimitusmuodon, joka on kalliimpi kuin halvin toimitusmuoto, jonka tarjoamme, et saa korvausta ylimääräisistä kustannuksista. Sinun on kuitenkin maksettava palautuskustannukset meille (paluu). 

 

Palautuksesi palautetaan automaattisesti maksutavalle, jota käytettiin tilauksen tekemiseen, ellet ilmoita meille haluavasi palauttaa rahat toiselle tilille. 

Olet vastuussa arvon alenemisesta, ja se vähennetään ostosummasta. 

 

1
Kuinka pitkään voin vaihtaa tavaroitani?
Bikablella on 365 päivän palautusoikeus. Tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin vastaanottaessa ja alkuperäispakkauksessa. Sen on oltava käyttämätön ja kaikkien osien on oltava mukana. Tuotteen on oltava turvallisesti pakattu, jotta se ei vahingoitu kuljetuksen aikana.
2
Miten voin tehdä palautuksen?
Palauttaminen on helppoa. Tutustu yksinkertaisiin vaiheisiin, joita sinun on noudatettava. Ne on lueteltu tämän sivun yläosassa kohdassa 'Kuinka palauttaa tilaus'.
3
Mitä tuotteen palauttaminen maksaa?
Palautusta varten voit ostaa palautusetiketin, joka maksaa 6,99€.
4
Miten voin vaihtaa tuotteen?
Kun haluat vaihtaa tuotteen, sinun on palautettava tuote - ja tehtävä uusi tilaus tuotteesta, johon haluat vaihtaa. Valitettavasti emme voi käsitellä vaihtoa tällä hetkellä.
5
Voinko vaihtaa toiseen kokoon?
Kyllä, voit tehdä sen. Sinun on palautettava nyt saamasi tuote ja sitten tilattava tuote uudelleen - toisessa haluamassasi koossa. Toisin sanoen sinun on palautettava tuote ja tehtävä uusi tilaus. Valitettavasti emme voi käsitellä vaihtoa tällä hetkellä.
6
Miten saan palautusetiketin?
Voit ostaa palautusetiketin kohdassa 'Luo palautus'.
7
Milloin saan palautusetiketin?
Palautusetiketti lähetetään sähköpostiisi QR-koodina, ja usein se saapuu heti, mutta siinä voi kestää jopa tunti tilauksesta. QR-koodi yksinkertaisesti skannataan, kun annat palautuspakettisi, joten sinun ei tarvitse tulostaa sitä itse. Se on nopeaa ja helppoa.
8
Milloin saan hyvityksen palautetusta tuotteesta?
Käsittelemme kaikki palautukset muutaman arkipäivän kuluessa niiden saapumisesta - usein samana päivänä. Rahat palautetaan kortille, jota käytettiin, kun tilaus maksettiin. Jos sinulla on uusi kortti tai haluat rahat takaisin toiselle tilille, voit jättää pakettiin viestin, jossa on tilitietosi, ja siirrämme rahat mielellämme sinulle.
9
Miten vaihdan lahjan?
Jos olet saanut meiltä lahjan, jonka haluat vaihtaa, noudata normaalia palautusmenettelyä. Ainoa ero on, että sinun on muistettava antaa tilitietosi, jos rahat on siirrettävä muulle tilille kuin sille luottokortille, jolla tilaus on maksettu. Lue lisää ylempää tämän sivun kohdassa 'Lahjojen vaihto'.