Bikablesta

Bikablella on pääkonttori ja varasto Terndrupissa Tanskassa. Olemme tällä hetkellä markkinajohtaja pyörien varusteissa, varaosissa ja tarvikkeissa Tanskan markkinoilla. Varastossamme työskentelevät ammattitaitoiset työntekijät käsittelevät vuosittain yli 550 000 tilausta. Tällä hetkellä meillä on yli 50 työntekijää, jotka jakautuvat varaston ja hallinnon tehtäviin.

Olemme tunnettuja suosittujen ja laadukkaiden tuotteiden myynnistä hyvillä hinnoilla. Valikoimamme sisältää sekä tunnettuja brändejä että budjettiystävällisiä vaihtoehtoja. Siksi meillä on jotain jokaiselle pyöräilijälle - olit sitten huippu-ammattilainen, iloinen harrastaja, polkenut jo monia vuosia tai juuri oppinut polkemaan. Pätevä asiakaspalvelumme ja nopeat toimitukset ovat tarkoittaneet, että Bikable on ajan myötä rakentanut suuren ja uskollisen asiakasryhmän. Olemme myös ylpeitä siitä, että meillä on alamme parhaat Trustpilot-pisteet.

Bikable on kasvanut pienestä start-up yrityksestä haastamaan suuret kansainväliset toimijat markkinoilla. Aloimme myydä ensimmäisiä polkupyörän osia jo vuonna 2008. Siitä lähtien Bikable on kasvanut täysimittaiseksi verkkokaupaksi, joka palvelee asiakkaita sekä Suomessa, Tanskassa, Norjassa että Ruotsissa ja toimittaa useisiin maihin Euroopassa.

Alla voit nähdä joitain kohokohtia historiastamme::

2022

Vuonna 2022 suuret kansainväliset tavoitteet alkavat, kun Cykelgear A/S lanseeraa uuden kansainvälisen brändinsä, Bikable. Bikable tulee olemaan jatkossa brändinimi ulkomailla, ja tässä yhteydessä Ruotsi ja Norja liittyvät myös Bikable-brändiin. Samanaikaisesti Cykelgear uudistaa itsensä Tanskassa uudella visuaalisella identiteetillä ja logolla. Cykelgear myös vahvistaa organisaatiotaan tulevaisuuden kasvutavoitteita varten, ja monet uudet työtoverit liittyvät joukkoon.

2022

Maaliskuussa Andreas Bang Nielsen ottaa vetovastuun toimitusjohtajana. Kesäkuussa Søren Djernæs-Andersen astuu tehtävään talousjohtajana. Andreas ja Søren muodostavat siitä lähtien Cykelgearin johdon. Samalla se mahdollistaa veljesten Erik ja Kasper Buus Larsenin astua pois päivittäisjohtamisesta ja hallituksesta. Tällä hetkellä Erik ja Kasper omistavat edelleen suuren osan yrityksestä.

2022

Cykelgear saapuu Norjan markkinoille.

2021

Kasper Buus Larsen ja Erik Buus Larsen solmivat kumppanuuden pääomarahaston Foreman Capitalin kanssa ja myyvät suurimman osan osakkeistaan Cykelgearista kyseiselle pääomarahastolle lokakuussa 2021. Alankomaalainen sijoittaja on erikoistunut yritysten hankkimiseen ja niiden kasvutarinan tukemiseen nostaakseen ne uudelle tasolle. He tulevat nyt tukemaan Bikablea sen kasvutavoitteiden saavuttamisessa. Kasper ja Erik osallistuvat edelleen toimintaan - he ovat hallituksessa ja osa omistajaryhmää.

2021

Saimme automaattisen lajittelujärjestelmän varastoon. Tämä tarkoittaa, että voimme lajitella tuotteita vielä useammille kuljetusyrityksille kuin ennen, ja virheiden mahdollisuus toimituksissa on merkittävästi vähentynyt.

2020

Covid-19 iskee Tanskaan, ja Cykelgearille tämä merkitsee räjähdysmäistä kasvua. Korona sulkee monet kuntosalit useiksi kuukausiksi, minkä vuoksi monet ihmiset huomaavat pyöräilyn olevan erinomainen liikuntamuoto. Samanaikaisesti useat kaupat joutuvat myös väliaikaisesti sulkemaan ovensa, mikä tarkoittaa, että ihmiset tekevät enemmän ostoksia verkossa. Näistä syistä vuosi 2020 on kiireinen vuosi Cykelgearille.

2019

Cykelgear ostaa Coolbike.dk:n. Myöhemmin samana vuonna Cykelgear ostaa myös loppuosan myynnistä Ruotsalaiselta yritykseltä Bihr Nordic AB:lta.

2017

Cykelgear ostaa Cyclingfreak.dk:n

2016

Cykelgear ostaa Bikebuster.dk:n

2016

Cykelgear huomaa jälleen, että tila käy liian ahtaaksi. Siksi rakennuksia ostetaan konkurssiin menneeltä teräsrunkotehtaalta, Karl Molinilta Terndrupissa, Pohjois-Jyllannissa. Tämä tarkoittaa, että Cykelgear.dk:lla on nyt yli 15 000 m2 varastotilaa. Samanaikaisesti perustetaan uusi robottiohjattu varasto.

2014

Cykelgear laajentuu Ruotsin markkinoille Cykelgear.se:n myötä. Samalla työntekijämäärä kasvaa, kun varastoon, asiakaspalveluun ja markkinointiin palkataan lisää henkilöstöä.

2013

Cykelgear kokee jälleen kasvukipuja ja ostaa uuden ja suuremman, 1695 m2 rakennuksen Industriparkenissa Hadsundissa. Uusi rakennus tarjoaa lisätilaa työpajalle ja varastolle. Samalla avautuu mahdollisuus vielä suuremmalle myymälälle.

2011

Varaston valikoima laajenee merkittävästi, ja tila käy jälleen liian ahtaaksi. Cykelgear muuttaa siksi suurempiin tiloihin siirtyessään 800 m2 rakennukseen Textilvængetillä Hadsundissa.

2009

Cykelgear muuttuu harrastuksesta yritykseksi kahden työntekijän voimin. Maaliskuussa he laajentavat ostamalla noin 50 m2 tilat Hadsundissa, Pohjois-Jyllannissa. Joulukuussa Cykelgear muuttaa uusiin ja suurempiin tiloihin, missä he avaavat myös fyysisen myymälän Hadsundissa.

2008

Veljekset Erik Buus Larsen ja Kasper Buus Larsen perustavat Cykelgear A/S:n. Ideana on tarjota edullisia varaosia omiin polkupyöriinsä. He ovat itsekin pyöräilyn harrastajia eivätkä halua tinkiä pyöriensä täydellisestä varustuksesta.