Kilpailuehdot

Yleiset kilpailuehdot 

Kun osallistut Bikablen järjestämään kilpailuun, noudatetaan seuraavia ehtoja, ellei toisin mainita. Säännöt koskevat sekä verkkosivujemme että sosiaalisen median kautta järjestettyjä kilpailuja.

 

Osallistumisehdot ja voittaja: 

 • Yleensä voit osallistua kilpailuun vain kerran kilpailun voimassaoloaikana, ellei toisin mainita.
 • Suoritamme arvonnan osallistujien kesken, kun kilpailujakso päättyy.
 • Voittajaan otetaan suoraan yhteyttä sähköpostitse.
 • Jos palkinto on digitaalinen, se lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Muussa tapauksessa se lähetetään sovittuun osoitteeseen.
 • Jos voittaja ei vastaa tiedusteluun 7 työpäivän kuluessa*, hän menettää oikeuden palkintoon, ja uusi voittaja arvotaan tilalle. *Jos määräaika poikkeaa normaalista 7 työpäivästä, se ilmoitetaan yksittäisessä kilpailussa.
 • Pidätämme oikeuden julkaista voittajan nimen Bikable.fi:ssä ja sosiaalisessa mediassa.
 • Osallistumalla hyväksyt Bikablen uutiskirjeen vastaanottamisen. 

Palkinto ja kilpailun kesto

Kilpailun kesto, palkinto ja sen arvo ilmoitetaan aina jokaisen kilpailun osalta erikseen. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Kuka voi osallistua?

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias osallistuaksesi.
 • Bikablen työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.

 

Lisätiedot 

 • Bikable ei ole vastuussa painovirheistä.
 • Jos epäillään vilppiä, Bikablella on oikeus tarkistaa ja sulkea kilpailuun osallistujat pois kilpailusta.
 • Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi eikä tavaranvaihtoa ole.
 • Kilpailun tarjoaa Bikable, osoitteessa Industrivej 5, DK-9575 Terndrup.

Facebookissa ja Instagramissa järjestettävien kilpailujen erityisehdot

Bikablen kilpailuihin osallistuminen Facebookissa ja Instagramissa tapahtuu Bikablen sivuilla:

https://www.facebook.com/people/Bikablefi/61554388920041/ ja https://www.instagram.com/bikable.fi/ 

Kilpailut järjestää Bikable eivätkä ne ole Facebookin sponsoroimia, tukemia tai millään tavoin hallinnoimia. Facebook ei vastaanota tietojasi.
 

Yleensä osallistut Bikablen kilpailuihin kommentoimalla tai muulla tavalla vuorovaikutteisesti kilpailun julkaisuihin. Vuorovaikutuksen vaatimus on erityisesti kuvattu kyseisen kilpailun julkaisun yhteydessä Facebookissa ja Instagramissa. Huomaa, että kommentit Bikablen Facebook- ja Instagram-sivuilla muissa kuin kilpailupostauksissa eivät rekisteröidy osallistumiseksi kyseiseen kilpailuun.

Bikablen kilpailujen voittajiin otetaan yhteyttä vastauksena heidän kommenttiinsa tai yksityisviestillä, kun kilpailu päättyy. Voittajan on sitten vastattava yksityisviestillä Facebookissa antamalla nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sovellettavassa määräajassa. Bikablen Facebook-kilpailujen voittajien nimet julkaistaan kilpailupostauksessa kilpailun päätyttyä. Jos kilpailuun osallistuminen edellyttää sähköpostin tai puhelinnumeron antamista, voittajaan otetaan yhteyttä vastaavasti.

 

Henkilötietojen käsittely

Yleisten kilpailujen voittajat ja uutiskirjeen tilaaminen:

 • Sinun henkilötietojasi: nimeä, osoitetta ja kaupunkia, käytetään ilmoittamaan Verohallinnolle, että voitosta on maksettu voittovero.
 • Poistamme henkilötietosi heti, kun palkinto on lähetetty sinulle, ellei toisin ole ilmoitettu tai suostumusta ole annettu tietojen säilyttämiseen pidempään.

 

Yleisten kilpailujen voittajat ja uutiskirjeen tilaaminen:

Vieraillessasi sosiaalisen median kanavissamme, kuten Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä, käsittelemme saatavilla olevia tietojasi, joihin olet antanut luvan sosiaalisen median asetuksissa. Lisäksi käsittelemme tietoa reaktioistasi ja kommenteistasi julkaisuihimme sekä niiden jakamisesta. Käyttäytymisesi perusteella eri palveluntarjoajat keräävät henkilötietoja käyttäytymisestäsi sivuillamme heidän alustallaan. Palveluntarjoajat voivat verrata näitä tietoja profiiliisi ja sen perusteella tunnistaa sinut. Tässä yhteydessä yksittäisillä tarjoajilla on siten yhteinen tai itsenäinen tietovastuu, ja siksi viittaamme heidän alustojensa käyttöehtoihin: