Kaupan ehdot

Ehdot

 

Voimassa 11.12.23 alkaen
Fyysisten tavaroiden myynti verkossa

 

Nämä ehdot koskevat kuluttajien ostoksia Bikable.fi-sivustolla.

 

Sivuston omistaa ja sitä ylläpitää:
 

Bikable.fi (Bikable A/S - VAT no.: DK35252002)
Industrivej 5
DK-9575 Terndrup
Denmark

Puhelinnumero: +358 4549 09 123
Sähköposti: [email protected]

 

Maksaminen

 

Kun maksat kortilla, maksu varataan tililtäsi korttisi ehtojen mukaisesti, kunnes veloitamme tai hylkäämme maksun.


Summa veloitetaan, kun tuote lähetetään.


Jos samassa tilauksessa on tilattu useita tuotteita ja yhtä tai useampaa tuotetta ei voida toimittaa välittömästi, veloitamme maksun tuotteesta tai tuotteista vasta, kun tuotteet lähetetään.
 

 

Toimitus

 

Tarjoamme tavaroiden toimituksen osoitteisiin Suomessa. Toimitusaika riippuu toimituspaikasta. Lue lisää toimitusvaihtoehdoistamme täältä.


Lue lisää toimitusvaihtoehdoistamme muihin maihin täältä.

Varastotuotteet toimitetaan 1-2 päivän kuluttua tilauksesta. Katso tuotteen toimitusaika yksittäisen tuotteen kohdalta verkkokaupasta.


Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot:

  • Posti Pickup Point/Noutopiste - toimitus noutopisteelle
  • Posti Kotiinkuljetus - toimitus kotiosoitteeseen
  • PostNord Pickup Point – toimitus noutopisteeseen
  • PostNord Kotiinkuljetus - toimitus kotiosoitteeseen
  • GLS Kotiinkuljetus - toimitus kotiosoitteeseen
  • Posti Home - toimitus kotiosoitteeseen
  • GLS Home - toimitus kotiosoitteeseen


Lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen, kun tilauksesi ylittää 80 euroa. Tarkka toimitushinta näkyy kassalla. Lue lisää toimitusvaihtoehdoistamme täältä.
 

Peruuttamisoikeus

 

Sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi ilman syytä 14 päivän sisällä. Jos olet ostanut useita tuotteita yhdessä tilauksessa, voit valita peruuttaa osan tai kaikki tuotteet. Emme hyvitä toimituskuluja osittaisista peruutuksista.

Peruutusajan päättymispäivä on 14 päivää siitä päivästä, kun sinä tai toinen henkilö, jonka olet valinnut vastaanottamaan tavarat (mutta ei kuljettaja), saat fyysisen hallinnan tavaroista.

Jos olet tilannut useita tuotteita samassa tilauksessa emmekä voi toimittaa tuotteita samanaikaisesti, peruutusaika alkaa, kun saat fyysisen hallinnan tilauksesi viimeisestä tuotteesta.

Jos olet tilannut useita osia tai eriä, peruutusaika alkaa siitä päivästä, jolloin viimeinen osa tai erä on fyysisesti hallussasi.

Jos määräaika päättyy pyhäpäivänä, lauantaina, jouluaattona tai uudenvuodenaattona, määräaikaa jatketaan seuraavaan arkipäivään.

 

Peruuttamisoikeutta koskevat poikkeukset

 

Ostettaessa tuotteita, jotka on valmistettu henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti tai joissa on selkeästi henkilökohtainen mukautus, kuten asiakkaan toiveiden mukaan painetut vaatteet, eivät omaa peruutusoikeutta.

Voit menettää peruutusoikeutesi, jos rikot sinettinauhan tai pakkauksen energia- tai proteiinipatukoista, energiavalmisteista, geeleistä ja vastaavista.

 

Peruuttamisoikeuden käyttäminen

 

Voit peruuttaa tilauksen antamalla meille selvän ilmoituksen siitä, että peruutat ostosi. Voit joko lähettää meille sähköpostia, jossa ilmoitat peruutuksestasi osoitteeseen [email protected] tai soittaa meille numeroon: +358 4549 09 123.

Et voi peruuttaa tilausta kieltäytymällä vastaanottamasta tuotetta tai jättämällä sen noutamatta ilman ilmoitusta peruutuksesta.

Voit käyttää lakisääteistä peruutuslomaketta, joka on sijoitettu näiden ehtojen ja määräysten loppuun, mutta se ei ole pakollista.

Peruutusajan ehdot täyttyvät, jos lähetät ilmoituksen ostoksesi peruuttamisesta ennen peruutusajan päättymistä.

 

Tuotteen palauttaminen ja palautuskustannukset

 

Jos päätät peruuttaa ostoksesi, sinun on lähetettävä tai toimitettava tuote Bikable A/S:lle, osoitteeseen Industrivej 5, DK-9575 Terndrup (Tanska) ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivää siitä, kun olet ilmoittanut meille haluavasi peruuttaa ostoksesi. Määräajan ehdot täyttyvät, jos lähetät tavarat takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä. Kaikista tavaroiden palautuksista, jotka voidaan palauttaa tavallisella postilla, sinun on asiakkaana maksettava palautuskulut itse. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme täältä.

Esineitä, kuten polkupyöriä, työpöytiä, pyörätelineitä, perävaunuja ja vastaavia suurempia esineitä, ei voi palauttaa tavallisella postilla. Tavaroiden palauttamisen kustannusten odotetaan olevan enintään noin 70 €.

 

Rahojen palauttaminen peruutustapauksessa

 

Kun peruutat, palautamme kaikki tilaukseesi liittyvät maksut, jotka olemme vastaanottaneet sinulta tai peruuttamasi tilauksen osat, mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat toimituskulut. Tämä ei kuitenkaan koske lisäkustannuksia, jos olet valinnut toimitustavan, joka on kalliimpi kuin halvin toimitusmuoto, jonka tarjoamme.

Jos olet ostanut useita tuotteita yhdessä tilauksessa ja perut vain osan ostoksestasi, emme hyvitä toimituskuluja.

Hyvitämme summan ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona saimme ilmoituksesi peruuttamisesta. Voimme kuitenkin pidättää summan siihen asti, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olet lähettänyt todisteen siitä, että tavarat on palautettu.

Kun tavarat ovat saapuneet meille, hyvitämme summan samalle maksutavalle, jota käytit alkuperäisessä ostossa - ellei ole sovittu toisin. Joka tapauksessa sinulle ei aiheudu hyvityksen seurauksena mitään kuluja.

 

Tuotteen ja pakkauksen kunto palautettaessa

 

Olet vastuussa vain sellaisesta esineen arvon mahdollisesta alenemisesta, joka johtuu esineen muusta kuin sen luonteen, ominaisuuksien ja toimintatavan selvittämiseksi tarpeellisesta käsittelystä. Voit tutkia ja kokeilla esinettä samalla tavalla kuin voit ja kokeilisit sitä fyysisessä myymälässä.

Sinun tulee palauttaa tuote alkuperäispakkauksessa. Pakkauksen on oltava avattu, mutta ei rikki. Jos pakkaus puuttuu tai on vaurioitunut, tämä saattaa aiheuttaa arvon alenemisen, josta olet vastuussa.

Sinun tulisi myös varmistaa, että tuote on turvallisesti pakattu palauttaessasi sen. Kannat riskin paketista/tavaroista itse kunnes vastaanotamme ne. Sen vuoksi on tärkeää, että säilytät kuitin lähetyksestä sekä mahdollisen seurantanumeron.

 

Palautusoikeus

 

Kun teet ostoksia osoitteessa Bikable.fi, sinulla on 365 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus edellyttää, että tuote palautetaan meille käyttämättömänä, rikkomattomassa pakkauksessa ja vahingoittumattomassa kunnossa. Palautuskustannukset maksat itse. Palautusoikeus ei muuta lakisääteistä peruuttamisoikeuttasi, josta on kerrottu yllä. Palautusoikeus alkaa peruuttamisoikeuden päättymisestä. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tästä.

 

Valitukset

 

Ostolain mukaan sinulla on oikeus reklamoida tuotteesta tai palvelusta, jos siinä on virhe. Virhe voi olla esimerkiksi materiaali- tai valmistusvirhe tai virheellinen tieto siitä, mitä olet ostanut. Sen sijaan esimerkiksi normaalia kulumista tai itse aiheutettua vahinkoa ei katsota virheeksi.

 

Voit tehdä valituksen tuotteen tai palvelun virheestä jopa 2 vuoden ajan toimitushetkestä. Voit tehdä valituksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumeroon +358 4549 09 123 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Jos haluat valittaa tuotteesta, sinun on otettava meihin yhteyttä kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisen jälkeen. Jos kyseessä on kuljetusvaurio, pyydämme ilmoittamaan siitä meille mahdollisimman pian. Jos otat meihin yhteyttä kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta, valituksesi on aina ajoissa. Jos valitus on perusteltu, korvaamme kohtuulliset ja tarpeelliset kuljetuskustannuksesi. Säilytä siis kuittisi.

 

Pyydämme kertomaan mahdollisimman yksityiskohtaisesti, mikä ongelma on, ja tarvittaessa toimittamaan virheistä kuvia. Jos meidän on tarkasteltava tuotetta, se on lähetettävä meille:

Bikable A/S
Industrivej 5
DK-9575 Terndrup
Tanska


Tuote on lähetettävä asianmukaisessa pakkauksessa.

 

Tietosuojakäytäntö

 

Kun teet ostoksia Bikable.fi-sivustolla, tarvitsemme sinusta seuraavat tiedot, jotta voimme tehdä kanssasi sopimuksen:

 

• Nimi

• Osoite

• Puhelinnumero

• Sähköposti

• Toimitusvalinnat

• Maksutapa

• Tiedot IP-osoitteesta, josta osto on tehty.

• Tiedot siitä, mitä olet ostanut ja mahdollisesti palauttanut

• Kaikki tiedot tiedusteluista tai valituksista

 

Käsittelemme henkilötietojasi tarkoituksena toimittaa sinulle tilaamasi tuotteet ja käsitellä mahdollisia tiedusteluja ostokseesi liittyen. Käsittely suoritetaan noudattaen sovellettavia sääntöjä tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Täältä voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme tietojasi, milloin ne poistetaan ja mitä oikeuksia sinulla on rekisteröitynä yksilönä.

 

Valitusmahdollisuudet: 

Jos emme pääse yhteisymmärrykseen siitä, mihin sinulla on oikeus, sinulla on seuraavat valitusmahdollisuudet:

 

Tuotteeseen tai palveluun liittyvä valitus voidaan jättää Nævnenes Hus - Kuluttajavalituslautakunnan sovittelutiimiin, osoitteeseen Toldboden 2, DK-8800 Viborg, käyttäen Nævnenes Husin valitusportaalia. Sovittelutiimi pyrkii ratkaisemaan riidan sovittelun avulla, ja jos ratkaisua ei löydy, voit viedä valituksen Kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

 

Valituksen tekemisen edellytyksenä on yleensä, että valitettava tuote tai palvelu on maksanut vähintään 150€ ja enintään 13 500€. Vaatteisiin ja kenkiin liittyvien valitusten osalta hinnan on oltava vähintään 100€. Sinun on maksettava maksu valituksen käsittelystä.

 

EU:n komission verkkovastuualustaa voidaan myös käyttää valituksen tekemisessä. Se on erityisen relevantti kuluttajille, jotka asuvat toisessa EU-maassa. Valitukset voidaan jättää täällä - http://ec.europa.eu/odr. Valitusta tehdessäsi sinun on ilmoitettava sähköpostiosoitteemme: [email protected].

 

Muut ehdot

 

Lahjakortit

Bikable.fi:n lahjakortit ovat voimassa kolme vuotta lahjakortin myöntöpäivästä lukien. Mahdollinen jäljellä oleva arvo voidaan lunastaa enintään yhden vuoden ajan lahjakortin vanhentumisen jälkeen.

 

Varaus ja vastuuvapauslauseke

Verkkokaupallamme on oikeus hinta- ja korjausvirheisiin, veromuutoksiin, loppuunmyytyihin tuotteisiin sekä ylivoimaisiin esteisiin, mukaan lukien työselkkaukset ja alihankkijoiden toimitusten puutteet tai viivästykset.

 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Vakiomuotoinen peruutuslomake

 

(tämä lomake täytetään ja palautetaan vain, jos peruuttamisoikeus on olemassa).

 

- Bikable A/S (alv-numero: DK35252002), Industrivej 5, DK-9575 Terndrup, info@bikable.fi:

 

- *ilmoitan/ilmoitamme täten, että *haluan/haluamme käyttää peruuttamisoikeutta *myös/meidän ostosopimukseeni liittyen *jäljempänä mainittujen tavaroiden/toimitukseen seuraavien palvelujen osalta: ______________________

 

 *Tilauspäivä/vastaanottopäivä: _ _ - _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _ _

 

- Asiakkaan etu- ja sukunimi: ______________________

 

- Asiakkaan osoite: Kadun nimi ja talon numero: _____________________

__________________________________________________________________________

 

- Postinumero ja kaupunki: ___________________________

 

- Asiakkaan allekirjoitus: ______________________

(vain jos lomakkeen sisältö annetaan paperilla).

 

- Päiväys _ _-_ _-_ _-_ _ _ _ _ _ _

*Jos tämä ei ole relevantti tieto, yliviivaa kenttä

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -